Galataport Logo
  • ETKİNLİKLER
  • BLOG
  • MOBİL UYGULAMA
CELEBRITY ASCENT 3276
MAJESTIC PRINCESS 3560
2
TR / EN

KAPAT

  • Hakkımızda
  • Kültür Sanat
  • Tarihi Miras
  • Liman
  • The Peninsula İstanbul
  • Ofisler
  • Restoranlar
  • MAĞAZALAR
  • Ulaşım
  • Hizmetler - ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
  • Basın
  • Etkinlikler
  • Blog
  • Mobil Uygulama
  • Sürdürülebilirlik

App Store ve Google Play Store'da Sizi Bekliyor!

App Store
Google Play

Sosyal Medya Hesaplarımız

Anasayfa Etkinlikler İstanbul Modern Güncel Sergiler

İstanbul Modern Güncel Sergiler

İstanbul Modern / 10.00-18.00

Navigasyon
istanbul modern

İSTANBUL MODERN

Güncel Sergiler 

 

Ömer Uluç: Ufuk Çizgisinden Öteye

21 Mart–12 Aralık 2025

 

İstanbul Modern, Ömer Uluç’un (1931–2010) sanatsal yolculuğuna ışık tutan “Ufuk Çizgisinden Öteye” başlıklı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Sanatçının pratiğinde öne çıkan farklı ifade biçimlerini çeşitli temalar altında bir araya getiren sergi, üretim tarihi 1960’lardan 2010’a kadar yayılan kapsamlı bir seçkiye yer veriyor.

Kâğıt üzerine desen ve çizimden tuval üzerine akriliğe, kolajdan heykele birçok disiplinden örnekler barındıran sergide, Uluç’un kauçuk, keçe, alüminyum, akrilik levha, PVC ve polyester gibi malzemelerle ürettiği çalışmalar da izleyiciyle buluşuyor.

“Ömer Uluç: Ufuk Çizgisinden Öteye”, insanlık ve evren arasındaki karmaşık ilişkiyi irdeleyerek, döneminin geleneksel sınırlarını aşan sanatçının 300’ün üzerinde yapıtını sunuyor. Ziyaretçileri zaman ve mekân ötesi bir deneyime davet eden sergi, Uluç’un yaratıcı dünyasını keşfe çağırıyor.

Küratörler: Öykü Özsoy Sağnak, Nilay Dursun

Asistan Küratör: Naz Uğurlu Benek         

 

 

İzzet Keribar: Renklerin Yolculuğu

6 Kasım 2024–25 Mayıs 2025

 

“Renklerin Yolculuğu”, İzzet Keribar’ın (d. 1936) bir buçuk milyona yakın kareyi içeren arşivinden bir seçkiyi izleyicilerle buluşturuyor. Sergi, sanatçının alameti farikası haline gelen renk, ışık, doku ve grafik ögeler gibi biçimsel unsurları içeren fotoğraflarını öne çıkarırken, Keribar’ın yıllar içinde değişen tarzını da gözler önüne seriyor ve izleyicileri farklı zaman ve mekânlara renkli bir yolculuğa davet ediyor.

Altı bölümden oluşan serginin ilk bölümü, sanatçının 1950’lerde İstanbul’un hızla değişmekte olan sokak hayatını ve Güney Kore’nin kent ve kırsalını belgelediği çalışmalarına yer veriyor. Serginin ikinci bölümü, Keribar’ın 1980’lerden itibaren İstanbul’un farklı semtlerindeki günlük hayatı kayıt altına aldığı yapıtlarını bir araya getiriyor. Serginin üçüncü ve dördüncü bölümleri, Keribar’ın çoğunlukla kullandığı doğal ışık ve renkler aracılığıyla “sıradan”ı “sıra dışı” hale getirdiği, Türkiye ve dünyanın farklı noktalarına yaptığı seyahatlerde ürettiği doğa ve kent manzaralarını konu ediniyor. Beşinci bölüm, sanatçının dünyanın çeşitli yerlerinde çektiği portreleri izleyicilere sunarken, serginin son bölümü ise sanatçının yarı-soyut fotoğraflarına odaklanıyor.

“Renklerin Yolculuğu” İzzet Keribar’ın eskiden nasıl olduğumuzu ve nasıl bir yerde yaşadığımızı hatırlatan, dünyayı anlamayı ve evrensel bir dil oluşturmayı amaçlayan 125 fotoğrafını bir araya getiriyor.

Küratör: Demet Yıldız Dinçer
Asistan Küratör: Şevval Yürüten

 

Chiharu Shiota: Dünyalar Arasında

6 Eylül 2024–25 Ocak 2026

 

Chiharu Shiota’nın Japonya-Türkiye diplomatik ilişkilerinin tesisinin 100. yılı kapsamında İstanbul Modern’in davetiyle gerçekleştirdiği “Dünyalar Arasında” adlı kişisel sergisi, sanatçının “ara bir yerde” olma duygusunu odağına yerleştiriyor. Shiota, serginin kavramsal çerçevesini kurgularken İstanbul’un Asya ve Avrupa arasındaki konumundan besleniyor. Ayrıca, İstanbul Modern’in kentin yüzyıllardan beri en işlek semtlerinden biri olan ve tarihi limanının da yer aldığı Karaköy’de konumlanmasından ilham alıyor. Sanatçı, limana yanaşan ve limandan ayrılan gemiler, bu gemilerde seyahat eden yolcular ve onların hikâyeleriyle kendisinin Japonya’dan Almanya’ya göç hikâyesi arasında ilişki kuruyor.

İstanbul Modern’deki yerleştirmesinde tüm sergi salonunu ağ benzeri kırmızı ipliklerle saran sanatçı, bavulları da bu kütlenin içine yerleştirerek “yokluk içinde var olma” temasına vurgu yapıyor. Sanatçının en sık kullandığı renk olan kırmızı ise damarlardaki kanı ve hayatın akışını temsil ederken, metaforik olarak insanları, duyguları ve anıları birbirine bağlıyor. Yerleştirmedeki bavulların her biri Shiota için bir insanı temsil ediyor. Birbirine kırmızı iplerle bağlı bavullar, ev, aidiyet ve kimlik gibi hem kişisel hem de kolektif temaları izleyiciye sorgulatan görsel bir bağlam yaratıyor. Böylece sanatçı; zaman, mekân, hareket, bellek kavramlarını da yerleştirmesine katarak, yapıtın tamamlanması için izleyicinin fiziksel ve duygusal olarak yapıtla ilişkiye geçmesini arzuluyor. Bavullar, içinde taşıdıkları nesnelerin ötesinde, duyguları ve anıları da taşıyan, geçmişe ve geleceğe vurgu yapan semboller olarak kullanılıyor.

“Dünyalar Arasında” sergisi, İstanbul’un kozmopolit kimliğiyle sanatçının kendi göç hikâyesinden beslenirken, izleyicilerin kendi yaşamlarını, anılarını ve ilişkilerini daha evrensel bir insanlık tanımı içinde düşünebilecekleri bir tefekkür alanı kurguluyor. Böylece, Shiota’nın iplikleri kullanarak yarattığı evren, sadece görsel olarak etkileyici bir mekân sunmakla kalmıyor, insanın iç dünyasının labirentini keşfetmesi için bir davet niteliği taşıyor.

Küratör: Öykü Özsoy Sağnak
Asistan Küratör: Yazın Öztürk

 

Yüzen Adalar

4 Mayıs 2023–20 Temmuz 2025

 

İstanbul Modern’in dokuzuncu koleksiyon sergisi “Yüzen Adalar”, sergi salonunun yanı sıra müzenin farklı alanlarına da yayılıyor.

Sergide 1945’ten bugüne Türkiye sanat ortamının gelişim ve dönüşümüne odaklanan müze koleksiyonundan kronolojik bir kesit yer alıyor. Soyut eğilimlerden figüratif yaklaşımlara, yerleştirmelerden videolara uzanan konu ve malzeme çeşitliliği ile sanat tarihsel gelişime yer veren sergi, sanatçıların birbirleriyle olan etkileşimlerini görünür kılıyor. Her bir yapıt döneminin güncel eğilimlerini yansıttığı gibi aynı zamanda sanatçıların özgün üsluplarına dair izleyiciye bilgi sunuyor.

“Yüzen Adalar” sanatçıların özgün, aykırı hayal güçlerine ve etki alanlarına adanmış bir başlık. Hem bir yere ait olduklarının altını çiziyor hem de düşünceleri ve üretimleri ile sınır ve coğrafyalar ötesi etkilerine vurgu yapıyor.

Sanatçılar: Kuzgun Acar, Murat Akagündüz, Erol Akyavaş, Hüseyin Bahri Alptekin, Halil Altındere, Refik Anadol, Avni Arbaş, Yüksel Arslan, Tomur Atagök, Kutluğ Ataman, Fikret Atay, Bedri Baykam, Aliye Berger, Nurullah Berk, Sabri Berkel, Semiha Berksoy, Albert Bitran, Cihat Burak, Anthony Cragg, Hüseyin Çağlayan, Adnan Çoker, Richard Deacon, Nejad Melih Devrim, Burhan Doğançay, İpek Duben, Nezaket Ekici, Abidin Elderoğlu, Olafur Eliasson, Devrim Erbil, Neş'e Erdok, İnci Eviner, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Ara Güler, Mehmet Güleryüz, Neşet Günal, Nedim Günsür, Selma Gürbüz, Altan Gürman, Balkan Naci İslimyeli, Ferit İşcan, Nuri İyem, Zeki Faik İzer, İhsan Cemal Karaburçak, Gülsün Karamustafa, Şahin Kaygun, Zeynep Kayan, Ali Kazma, Nur Koçak, Komet, Azade Köker, Yıldız Moran, Aydan Murtezaoğlu, Julian Opie, Mübin Orhon, Kemal Önsoy, İrfan Önürmen, Ferhat Özgür, Serkan Özkaya, Şener Özmen - Erkan Özgen, Ardan Özmenoğlu, Orhan Peker, Anselm Reyle, Adrián Villar Rojas, Sarkis, Jennifer Steinkamp, Hale Tenger, Canan Tolon, Seyhun Topuz, TUNCA, Selim Turan, F.Tülin, Ömer Uluç, Burhan Uygur, Richard Wentworth, Nil Yalter, Fahrelnissa Zeid, Yılmaz Zenger

Küratörler: Levent Çalıkoğlu, Deniz Pehlivaner

 

 

Renzo Piano: Yerin Ruhu

4 Mayıs 2023–31 Aralık 2025

 

“Renzo Piano: Yerin Ruhu” adlı sergi İstanbul Modern’in, tasarım ve yapım süreci altı yıla uzanan yeni müze binasının mimarisine odaklanıyor. Renzo Piano’nun kurucusu olduğu Renzo Piano Building Workshop (RPBW) tarafından tasarlanan yeni bina, İstanbul Modern’in 2004 yılında Türkiye’nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi olarak kapılarını açtığı konumda sanatseverlerle buluşuyor.

Sergi başlığı, tasarladığı yapıların çevrelerinde yer alan somut unsurları fiziki olmayan değerler ile bütünleştirme vizyonuyla hareket eden Renzo Piano’nun mimari anlayışına atıfta bulunuyor. Sergide, Piano’nun Boğaziçi ve İstanbul’a özgü ışık ve atmosferden esinlenerek tasarladığı yeni müze binasının tasarım süreci ve yapı bileşenleri ayrıntılarıyla ele alınıyor. Renzo Piano’nun kariyeri boyunca dünyanın farklı yerlerinde gerçekleştirdiği kültür-sanat projeleri ve İstanbul Modern’in kuruluşundan günümüze geçirdiği dönüşümler de irdeleniyor.

“Renzo Piano: Yerin Ruhu” sergisi, müzenin ücretsiz olarak erişilebilen zemin katında, kütüphanenin girişinde yer alıyor. İstanbul Modern’in yeni binasına ilişkin Renzo Piano Vakfı tarafından RPBW binalarına odaklanan kitap serisinin bir parçası olarak hazırlanan Türkçe-İngilizce monografi ise yeni bina serüveninin kaydını okurlara sunuyor.

Küratör: Ümit Mesci

 

https://www.istanbulmodern.org/sergi

 

Mayıs Ayı Etkinlikleri

Sinema

https://www.istanbulmodern.org/sinema


Atölyeler

Hafta Sonu Çocuk Atölyeleri

7–14 yaş

Çocuklar, İstanbul Modern Sanat Müzesi’ndeki sergilere, sergilerde yer alan sanat çalışmalarına ve yapıtları sergilenen sanatçıların yaşamlarına odaklanan, yaş gruplarına özel tasarlanan programlara katılarak resimden heykele, videodan performansa, tasarımdan mimarlığa uzanan farklı sanat dallarında deneyimler kazanıyor. 

 

https://www.istanbulmodern.org/egitim/cocuklar-ve-aileler/hafta-sonu-sanat-atolyeleri

 


Ailece Sanat

2–10 yaş

İstanbul Modern, hafta sonları çocukların aileleriyle birlikte katılabildikleri eğitim programları gerçekleştiriyor. Sergilere paralel tasarlanan programlar, bir müze eğitimcisi yönetiminde farklı yaş gruplarından çocuklu ailelere yönelik düzenleniyor.

 

https://www.istanbulmodern.org/egitim/cocuklar-ve-aileler/ailece-sanat

 

Eco Art Lab: İsmet Değirmenci ile Doğal Formlardan Renklere Heykel Atölyesi

Sanatçı İsmet Değirmenci yönetiminde düzenlenecek atölye, geometrik şekil ve renklerden yola çıkarak doğanın insanla kurduğu ilişkiye odaklanıyor. Doğa yürüyüşlerinin insan zihni ve bedeni üzerindeki etkisinden ilhamla yeni üretim olanakları sunuyor. Katılımcılar, yeniden dönüştürülen malzemelerle heykeller tasarlayarak kolektif yapılar oluşturuyor ve doğayı yeniden düşünmek için bir araya geliyor.

 

Tarih: 11 Mayıs Pazar

Saat: 13.00–16.00

Mekân: İstanbul Modern Eco Art Lab

 

Süre: 180 dk

Etkinlik ücretsizdir.

Detaylı bilgi için: 0(212) 334 73 41

 

https://www.istanbulmodern.org/etkinlikler/eco-art-lab-ismet-degirmenci-ile-dogal-formlardan-renklere-heykel-atolyesi


Müzeler Konuşuyor: Konuğumuz Hollanda

İstanbul Modern, Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu işbirliğiyle düzenlediği “Müzeler Konuşuyor: Konuğumuz Hollanda” programının ilk etkinliğinde, 14 Mayıs Çarşamba günü Rotterdam’daki Boijmans Van Beuningen Müzesi’nin 2004–2022 yılları arasında direktörlüğünü üstlenen Sjarel Ex’i konuk ediyor. Sjarel Ex’in küratörlüğünde hazırlanan “La La La İnsan Adımları” (2012) başlıklı sergiye ev sahipliği yapan İstanbul Modern, kendi koleksiyonundan bir seçkiyi de Rotterdam’da izleyiciyle buluşturmuştu.

Programın ikinci etkinliğinde ise, 27 Mayıs Salı günü Amsterdam’daki Stedelijk Müzesi Direktörü Rein Wolfs, İstanbul Modern’de bir konuşma yapıyor.

Sjarel Ex
Boijmans Van Beuningen Müzesi

14 Mayıs 2025, Çarşamba

17.30 Film gösterimi: DEPOT – Reflecting Boijmans, 86' 
19.00 Konuşma: Müzeler ve Depolar için Yeni Bir Tipoloji

Etkinlik Mekânı: İstanbul Modern Oditoryum

 

Sjarel Ex, konuşmasında müzelerin sanatı ve sanatçıyı toplumla bir araya getirme sorumluluğuna odaklanıyor. Bu çerçevede, koleksiyonlarının büyük kısmını gözlerden uzak depolarda muhafaza eden müzelerin bu mirası kamuyla nasıl buluşturabileceği öne çıkıyor. Bununla birlikte Ex, farklı kültürlerin etkisiyle biçimlenen bir liman kenti olan Rotterdam’ın bu yapısının kültür-sanat kurumlarının sergi ve programlarının içeriğini çeşitlendirmesinde itici güç olduğunun altını çiziyor.

Konuşma öncesinde, Sonia Herman Dolz’un yönetmenliğini üstlendiği ve dünyanın kamuya açık ilk sanat deposu olarak bilinen Depot Museum Boijmans Van Beuningen’in (Depot) kuruluş hikâyesine odaklanan DEPOT – Reflecting Boijmans adlı belgesel gösteriliyor. Belgesel, Depot’nun inşa sürecini, Boijmans Van Beuningen Müzesi'nin o dönemki direktörü Sjarel Ex ve yapının mimarlığını üstlenen MVRDV’nin kurucularından Winy Maas’ın anlatımlarıyla gözler önüne seriyor. Arşiv görüntüleri aracılığıyla 1930’larda inşa edilen müze binasına atıfta bulunan film, Depot’nun kuruluşundaki temel anlayışı da vurguluyor. Sanatın korunması ve restorasyonuyla ilgili kamunun daha iyi bilgilendirilmesi bu noktada öne çıkıyor.

1849’da kurulan Boijmans Van Beuningen Müzesi, klasik, modern ve çağdaş sanat alanında 150 binden fazla yapıta sahip uluslararası bir koleksiyon barındırıyor. Müze, adını en önemli iki bağışçısı Frans Jacob Otto Boijmans ve Daniël George Van Beuningen'den alıyor. Kentin önde gelen müzelerinin yer aldığı Museumpark bölgesinde bulunan müze, 1935’te inşa edilen ve zaman içinde eklemelerle büyütülen Van der Steur Binası’nda yer alıyor. Yenileme çalışmaları nedeniyle kapılarını yakın zamanda geçici olarak kapatan müze, koleksiyonunu 2021 yılında açılan Depot’da sergilemeye devam ediyor.

 

Sanat tarihi eğitimi alan Sjarel Ex, başta Bauhaus olmak üzere Hollanda avangart sanatı ve De-Stijl akımı üzerine uzmanlaştı. Bağımsız bir araştırmacı olarak uluslararası alanda makaleler yayımladı; küratörlüğünü üstlendiği sergilerin yanı sıra, Amsterdam ve Utrecht'te kamusal alanlarda mekâna özgü projeler gerçekleştirdi. Utrecht’teki Centraal Müzesi’nin ardından Rotterdam’daki Boijmans Van Beuningen Müzesi’nde direktör olarak çalıştı. Müzenin yenilenme sürecine girdiği dönemde, koleksiyondaki binlerce yapıtı tek bir çatı altında muhafaza ederken ziyaretçiye açık, erişilebilir ve şeffaf bir depolama alanı olarak öne çıkan Depot’nun hayata geçmesinde etkin oldu. 2022 yılında Boijmans Van Beuningen Müzesi’nden ayrılan Ex, kariyerine bağımsız küratör, yazar ve danışman olarak devam ediyor.

Etkinlik ücretsizdir.

Film, Türkçe ve İngilizce altyazılı olarak gösterilecektir.

Konuşma dili İngilizcedir ve simultane çeviri yapılacaktır.

Katılım salon kapasitesi ile sınırlıdır.  

https://www.istanbulmodern.org/etkinlikler/muzeler-konusuyor-konugumuz-hollanda


"Sizin Perşembeniz" Sanatçı Buluşmaları: Nezaket Ekici ile Söyleşi: Sanatsal Göçebe

Çalışmalarında kimlik, din, sanat tarihi, mimari ve gelenek gibi konuları işleyen Nezaket Ekici yönetimindeki program, sanatçının üretim sürecine odaklanıyor. Geleneklerden ve davranış kalıplarından beslenen Ekici, programa, dünyayı gezerken edindiği kültürler arası deneyimleri içeren kısa bir söyleşiyle başlıyor. Sanatçı, katılımcılarla günlük hayatın sosyal ve kültürel dokusundan aldığı ilhamı performans ve yerleştirmelere dönüştürme sürecini, bedenini bir anlatı aracı olarak nasıl kullandığını ve performanslarının icra sürecini paylaşıyor.

Tarih: 15 Mayıs 2025

Saat: 13.00–14.30

Mekân: İstanbul Modern Oditoryum

Süre: 90 dk

Etkinlik ücretsizdir.

Detaylı bilgi için: 0(212) 334 73 41

 

https://www.istanbulmodern.org/etkinlikler/nezaket-ekici-ile-soylesi-sanatsal-gocebe


“Ömer Uluç: Ufuk Çizgisinden Öteye” Sergi Etkinliği

Ayşegül Sönmez ve Seda Yörüker ile Söyleşi

İstanbul Modern, Ömer Uluç’un sanatsal yolculuğuna ışık tutan “Ufuk Çizgisinden Öteye” adlı serginin ilk kamusal etkinliğinde, sergi kataloğuna yazılarıyla katkıda bulunan Ayşegül Sönmez ve Seda Yörüker’i ağırlıyor. Sanatçının düşünsel dünyasından deniz tutkusuna, bilimle kurduğu bağlardan son dönem yapıtlarındaki dijital dönüşümlere uzanan bu söyleşide, yazarların Ömer Uluç’a dair kişisel anılarına da yer veriliyor. İstanbul Modern Şef Küratörü Öykü Özsoy Sağnak ve Asistan Küratör Naz Uğurlu Benek’in moderatörlüğünde gerçekleşecek etkinlik, Uluç’un çok katmanlı sanatsal pratiğini keşfetmek isteyen ziyaretçilere farklı bir bakış açısı sunmayı amaçlıyor.

Tarih: 21 Mayıs 2025, Çarşamba
Saat: 18.30 
Mekân: İstanbul Modern Oditoryum
Konuşmacılar: Ayşegül Sönmez, Seda Yörüker
Moderatörler: Öykü Özsoy Sağnak, Naz Uğurlu Benek

 

https://www.istanbulmodern.org/etkinlikler/omer-uluc-ufuk-cizgisinden-oteye-sergi-etkinligi

 

"Sizin Perşembeniz" Sanatçı Buluşmaları: Memed Erdener ile Söyleşi: Metafor ve Absürd

“Extramücadele” mahlasıyla sanat üretimleri gerçekleştiren ve yakın geçmişe iz bırakan Hafriyat sanat grubu üyelerinden Memed Erdener’in yönetimindeki söyleşi, filozof Monroe Beardsley’nin “metafor, minyatür bir şiirdir” sözünden ve estetik alanındaki fikirlerinden yola çıkıyor. Sanatçının üretimlerinden örnekler içeren kısa bir sunumla başlayan program, katılımcıları sanatın anlatı biçimleri üzerine düşünmeye davet ediyor.

 

Tarih: 29 Mayıs 2025

Saat: 13.00–14.30

Mekân: İstanbul Modern Kütüphane

Süre: 90 dk

Etkinlik ücretsizdir.

Detaylı bilgi için: 0(212) 334 73 41

 

https://www.istanbulmodern.org/etkinlikler/sizin-persembeniz-sanatci-bulusmalari-memed-erdener-ile-soylesi-metafor-ve-absu

 

www.istanbulmodern.org

Telefon: +90 212 334 7300

 

GALERİ
Yüzen Adalar

Yüzen Adalar

Ozan Sağdıç: Fotoğrafçının Tanıklığı

Ozan Sağdıç: Fotoğrafçının Tanıklığı

Zamansız meraklar

Zamansız meraklar

Yerin Ruhu

Yerin Ruhu

İlginizi Çekebilecek Diğer Etkinlikler

Festivalite_ShoppingFest25_WebThumbnail(888 x 382 px)

1

May

PAYLAŞ

Shopping Festival

Saat Kulesi Meydanı

/

11.00-23.00

DETAYLI BİLGİ
Untitled (1277 x 510 px)

1

Oca

PAYLAŞ

Haftanın Sürpriz Kodları

QR Kulesi

DETAYLI BİLGİ
OMER ULUC GALATAPORT WEB 888x382 TR

21

Mar

PAYLAŞ

Ömer Uluç: Ufuk Çizgisinden Öteye

İstanbul Modern

DETAYLI BİLGİ
SHIOTA GALATAPORT WEB 630X405 TR

6

Eyl

PAYLAŞ

Chiharu Shiota: Dünyalar Arasında

İstanbul Modern

DETAYLI BİLGİ
3

28

Eyl

PAYLAŞ

Artem Martis - Apollo Heykel Yerleştirmesi

Paket Postanesi Rıhtımı

DETAYLI BİLGİ
İRHM HEYKEL MÜZESİ

1

Oca

PAYLAŞ

İstanbul Resim ve Heykel Müzesi Güncel Sergiler

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Resim ve Heykel Müzesi

DETAYLI BİLGİ
  • HAKKIMIZDA +4
  • Proje Hakkında
  • Tarihçe
  • Kurumsal
  • +1
  • Sürdürülebilirlik
  • LİMAN +2
  • Liman Hakkında
  • Liman Operasyonları
  • YEME İÇME +4
  • Kafe
  • Paket Postanesi
  • Restoran
  • +1
  • Yerel Lezzetler
  • ETKİNLİKLER +1
  • Etkinlik
  • BASIN +3
  • Basın Bültenleri
  • Logolar
  • Görseller
  • KÜLTÜR SANAT +2
  • İstanbul Modern
  • MSGSÜ İstanbul Resim ve Heykel Müzesi
  • PENİNSULA İSTANBUL +1
  • The Peninsula İstanbul
  • MAĞAZALAR +13
  • Aksesuar ve Optik
  • Ayakkabı ve Çanta
  • Çocuk
  • +10
  • Ev ve Dekorasyon
  • Hizmet Mağazaları
  • Kitap, Hobi ve Hediyelik
  • Kozmetik ve Kişisel Bakım
  • Kültür, Sanat ve Eğlence
  • Moda ve Giyim
  • Mücevher ve Saat
  • Paket Postanesi
  • Spor
  • Teknoloji ve Deneyim
  • BLOG +40
  • Yeni Nesil Çalışma Alanları
  • Deniz Ulaşımında Yeni Konsept
  • Sessiz Lüks Akımı
  • +37
  • Kalplerde Tek Ses: Cumhuriyet – 100. Yıl Programı
  • 2024’ün Makyaj Trendi: Sugar Plum Fairy Makyajı Nasıl Yapılır?
  • Yılın İlk Gemisi: Viking Saturn
  • Sokak Stili: 2024’te Hangi Spor Ayakkabıları Giyiyoruz?
  • Doğal Malzemelerle Üretilen Çantalar: Bago'nun Eşsiz Dünyası
  • Galataport Jazz: Rengarenk bir caz yolculuğu…
  • Beyoğlu’nda Sanat Gündemi – Mayıs ‘24
  • Yazın Habercisi Teras Partileri
  • Galataport İstanbul’da Rıhtımda Yoga: Ruhunuzu ve Bedeninizi Dinleyin
  • Beyoğlu’nda Sanat Gündemi – Haziran ‘24
  • Çok Yakında Galataport İstanbul’da: Sanat, Eğlence ve Daha Fazlası
  • Beyoğlu’nda Sanat Gündemi – Temmuz ‘24
  • Yaz Modası: Cesur Desenler
  • Galataport İstanbul'dan Alışverişi Kolaylaştıran Yenilik: Bags-Free
  • Beyoğlu’nda Sanat Gündemi – Ağustos ‘24
  • Paket Postanesi Terasında Sıra Dışı Deneyimlerin Mekanı: Komün
  • Tuz Gölü’nden Tarihi Yarımada’ya: Zıtlıkların Büyüsü
  • Beyoğlu’nda Sanat Gündemi – Eylül ‘24
  • Galataport İstanbul’da Tenniscore: Sportif Zarafetin Trendi
  • Beyoğlu’nda Sanat Gündemi – Ekim‘24
  • Boğaz’a Karşı Akustik: Port Sessions Akustikhane ile Hafta Sonu
  • Tophane Kasrı: Yeşilliklerin Arasındaki Gizem
  • Beyoğlu’nda Sanat Gündemi – Kasım ‘24
  • Beyoğlu’nda Sanat Gündemi – Aralık ‘24
  • Flying Tiger Copenhagen ile Sevdiklerinize Özel Yılbaşı Hediyeleri
  • Bosphorus Winter: DJ Sessions Doğuş Meydanı’nda
  • Beyoğlu’nda Sanat Gündemi – Ocak ‘25
  • Kendi Hikayesini Anlatanlar: “Streetwear” Nedir?
  • Beyoğlu’nda Sanat Gündemi – Şubat 2025
  • 2025 Yılan Yılı ile Bilgelik, Zarafet ve Dönüşümün İzinde
  • AstroLove ile Aşkın ve Yıldızların Işığında
  • Sağlıklı Uyku, Doğal Güzellik için: İyi Bir Gece Uykusunun Sırrı
  • Galataport İstanbul'un Eşsiz Deniz Manzarasında Lezzet Yolculuğu
  • Bir Damlanın Bıraktığı Zamansız İz: Parfüm Seçmenin Sırları
  • Beyoğlu’nda Sanat Gündemi – Mart 2025
  • Beyoğlu Sanat Gündemi - Nisan 2025
  • Beyoğlu’nda Sanat Gündemi – Mayıs 2025
  • ULAŞIM +4
  • Tramvay
  • Karaköy ve Kabataş Vapur İskelesi
  • Otobüs
  • +1
  • Galataport Deniz Dolmuş
  • TARİHİ MİRAS +8
  • Tophane Saat Kulesi
  • Paket Postanesi
  • Merkez Han
  • +5
  • Karaköy Yolcu Salonu
  • Çinili Han
  • Tophane Kasrı
  • Tophane Çeşmesi
  • Nusretiye Camii
  • OFİSLER +1
  • Ofisler
  • HİZMETLER +13
  • Vale
  • Otopark
  • Wi-Fi
  • +10
  • Bisiklet Park Alanı
  • Tuvaletler
  • Bankamatik
  • Döviz Ofisi
  • Tax Free
  • Kargo
  • E-Şarj İstasyonu
  • Deniz Dolmuş
  • Emanet Dolapları
  • Oto Yıkama
  • MOBİL UYGULAMA +1
  • Mobil Uygulama
  • KVKK +1
  • KVKK
  • ÇEREZ POLİTİKASI
  • SSS
  • KALİTE VE SEÇ POLİTİKASI
  • BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ
  • PORTPASS

E-Bültenimize kayıt olun

Gönder

Kılıçali Paşa Mahallesi, Meclis-i Mebusan Caddesi, No: 8, İç Kapı No:102, 34433, Beyoğlu, İstanbul

T:444 52 66 info@galataportistanbul.com

Daha Fazlası İçin: GALATAPORT İSTANBUL MOBİL UYGULAMASI

2025 Tüm Hakları Saklıdır. Galataport İstanbul

Mobil Uygulamamızı İndirmek için:

App Store Google Play

2025 Tüm Hakları Saklıdır. Galataport İstanbul